Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج هرمزگان، مراسم شهادت حضرت زهرای مرضیه(س) در نمازخانه ستادناحیه مقاومت بسیج سپاه سیریک با سخنرانی مسئول نمایندگی ولی فقیه این ناحیه برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین محمدسهرابی مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک ضمن تسلیت سالروز شهادت ام ابیها حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها)محضر ولی امر مسلمین جهان و همه شیفتگان وپیروان،  به مواردی پیرامون ویژگی های رفتاری آن حضرت با امیرالمومنین علی(علیه اسلام) پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهرابی گفت: بانوی دو عالم حضرت زهرا(سلام الله علیها) دارای ویژگی ها ومحسنات بسیاری بود، یکی از ویژگی های آن حضرت در زندگی با مولا علی(علیه السلام) استفاده از القاب و تعابیر زیبا در هنگام خطاب مولا علی (علیه السلام) در محیط خانه است، ایشان گاهی او را با کنیه ابوالحسن می خواند و گاهی نیز بعنوان یا ابن عم ندا می ندا می داد.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک اظهار داشت، وقتی گزارشات تاریخی و روایی درباره این موضوع را مورد بررسی قرار می دهیم در می یابیم که وقتی حضرت امیر(علیه السلام) می خواستند حضرت زهرا (سلام الله علیه) را صدا کنند از تعابیری همچون(نفسی لک الفداه) یعنی جان علی به فدایت ، حبیبی زهرا، بنت رسول الله و زهرا جان استفاده می کردند.

وی اضافه کرد، همچنین حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیه) نیز از تعابیری همچون ( روحی لک الفداه، ابو تراب، ابالحسن و علی جان) استفاده می کردند.

وی ابراز کرد، زیبا صدا کردن زن و مرد یکی از برترین شیوه ها برای ابراز محبت است و نوعی شخصیت دادن به طرف مقابل محسوب و بی تردید باعث استحکام بیشتر کانون خانواده می شود و فرزندان با مشاهده این رفتار متوجه درس بزرگ وزندگی ساز که مورد رضایت پروردگار است می شوند.

سهرابی تصریح کرد، ما نیز به عنوان شیعیان اهل بیت (علیهم السلام) شایسته است به پیروی از آنان سیره علمی و گفتاری آن ذوات مقدس را سرلوحه کار خود قرار دهیم و تا میتوانیم حتی با کوچک ترین رفتار ها خود را به آنان شبیه کنیم و ایام فاطمیه تمرینی برای خوب زیستن و خوب بودن است که شیعیان خود را به زندگی ائمه(ع) و سیره رفتاری آنان نزدیکتر کنند.

مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه سیریک در پایان افزود، پیامبراکرم(صلی الله علیه وآله وسلم) در حدیثی در اهمیت این موضوع می فرماید:سه چیز است که محبت شخص را درباره دیگری خالص می کندو یکی از آنها این است، که طرف مقابل را به اسمی صدا بزند که وی می پسندد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۴۵۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند

آیت الله میرزاحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب امام صادق علیه الاسلام را دارای رابطه قوی با جهان اسلام دانست و اظهار داشت: در بین امامان معصوم صلوات الله علیهم اجمعین، امام صادق علیه السلام در زمانی واقع شدند که برای یک گفت وگوی علمی بعد امام باقر علیه السلام به شکلی شرایط به وجود آمد که هر کدام از علمای سایر مذاهب با مراجعه به حضرت ضمن کسب تکلیف، سؤال علمی خود را مطرح می کردند که این آمد و شدها با واسطه و یا بی واسطه صورت می گرفت.

آیت الله احمدی فقیه یزدی، افزود: ایشان دارای شاگردان متعددی در رشته های گوناگون بودند؛ به خصوص در مباحث علمی و قرآنی و تسلط بر روایات پیغمبر اسلام و امیرالمومنین علیه السلام دارای تبحر بودند، حضرت امام صادق علیه السلام در این موقعیت و جمعیتی که برای کسب علم و دانش آماده شده بودند، رابطه قوی با جهان اسلام داشتند و به خصوص با کسانی که مجاور بودند ارتباط برقرار می کردند و کسب فیض می بردند من جمله اهل سنتی که هنوز استقراء قوی نداشتند و در عین حال نظر حضرت را جامع تر و غالب تر می دانستند و کسانی که به مسجد می آمدند و مسئله خود را خدمت مطرح می کردند ایشان کاملا توضیح می دادند و صحت و غلط بودن را با استنباط به قرآن و روایات پیغمبر اسلام صلوات الله علیه بیان می نمودند.

وی ادامه داد: گاهی برای گرفتن تأییدیه خدمت حضرت شرفیاب می شدند زیرا سخن امام صادق علیه السلام برای آنان مهم بوده است؛ البته در بین مردم، افراد معاندی بودند که تحریک می شدند و با ایجاد ترس و وحشت بین مردم، باعث جلوگیری از مراجعه افراد به منزل امام می شدند اما مردم ایشان را رها نمی کردند و به هر نحوی با واسطه یا بی واسطه خود را به امام می رساندند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سیطره و عظمت علمی حضرت امام صادق علیه السلام آنقدر وسیع شده بود که به اکناف و اطراف منتقل شده بود و همگان همراهی می کردند و می پذیرفتند. دشمنی هایی صورت می گرفت که حضرت نیز کمال تقیه را در مواردی که لازم بود انجام می دادند و هم توصیه به افراد مرتبط می کردند هم خود مراقبت انجام م دادند. می دانید تقیه صحیح را امام از آباء و اجداشان نقل می کنند که در روایت این گونه ذکر شده است؛ حضرت علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند: تقیه به این معنا است که روایات ما صعب و مستصعب است غیر از نبی و یا ملک مقرب و یا مؤمنی که "امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ"؛ نمی شود این را به هر کسی رساند.

وی عنوان کرد: این اخبار و احادیث که می رسید، در واقع به این معنا بوده است که علم را نمی توان به هر کسی آموخت زیرا آن علم را باید تقیه کرد و به اهلش آموخت، و این تعلیم به شکل تقیه در زمان امام صاق علیه السلام آنچنان رواج پیدا کرد که هر کسی هرحرفی را به امام نسبت نمی داد، بعد از اینکه مطمئن می شدند بر موازین درستی می باشد این انتساب را مطرح می کردند.

وی در پایان تأکید کرد: به همین جهت شاید بیشترین روایاتی که تاکنون در دست است از امام صادق علیه السلام ثبت و ضبط شده است و به این دلیل که کسانی که در محضر ایشان بودند ثبت و ضبط می کردند. اکنون در آستانه شهادت آن بزرگوار عرض کنم که، کل منابع علمی که از ایشان رسیده در غیر از منابع شیعه است، در مذاهب اسلامی دیگر نیز مشهور و فراوان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
 
 

دیگر خبرها

  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • سیره و روش امام صادق(ع) تعامل با اهل سنت بود
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • خصم با ظالم و دستگیری از مظلوم شاخص رفتاری علی(ع) بود/ خدمت رسانی به فرد حادثه دیده سیره ائمه است
  • مطابق با سیره امام صادق(ع) نهی از منکر باید همراه با محبت باشد
  • لزوم روایت گری حماسه وعده صادق در جامعه
  • وعده صادق معادلات پوچ صهیونیست‌ها را به‌هم زد
  • آیین تکریم آیت الله موسوی جزایری با حضور شیوخ طوایف عراق و خوزستان برگزار شد